Nykyajan äidit ovat toivottomia. Lasta aletaan suggestoida ja alistaa osaksi patriarkaalsta järjestelmää jo vauva-iässä. Jo pienestä pitäen lapsi erotetaan äidistä ja siirretään näin miesten kylmään yhteiskuntaa, jossa ei läheisyyttä tunneta ja kaikki kosketus (paitsi vanhan miehen ja lähes teini-ikäisen tytön välillä) on pahasta. Näin lapsi vieraantuu äidin positiivisesta energiasta. Lapsen ja äidin aurat eivät pääse koskettamaan ja lapsi alkaa hiljalleen vieraatua naiseuden positiivisesta voimasta.

Patriarkaatti ymmärtää, että tämä on välttämätöntä. Vain erottamalla lapset äideistään ja luomalla tyhjiö voidaan äidin positiivisten energioiden tilalle  tuoda patriarkaalisen maailman myrkky. Näin lapsi saadaan alistumaan osaksi miesten maailmanjärjestystä ja palvelemaan vain miehiä. Kun lapsi on tyhjä sisältä, on miesten helppo täyttää lapsen sielu mainonnalla, "koulutuksella" ja matematiikalla - siis alistamisen kielellä.

Miten tämä käytännössä tapahtuu? Tietysti lastenrattaiden avulla. Ne ovat kalliita, epäkäytännöllisiä ja aiheuttavat lapselle enemmän terveydellistä haittaa kuin tupakka ja roskaruoka yhteensä. 

Mutta silti jotkut hullut kirjoittavat tällaisia oppaita. Kirjoittaja oli varmaan vielä nainen...